2022-2023 Bahar Yarı Yılı Tezsizden Tezli Programa Geçiş Kontenjanları

LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI
Sosyoloji Anabilim Dalı
Alt Alan Program Öğretim Dili Genel Kontenjan İstenilen Koşullar
Sosyoloji Tezli YL (Tezsiz Yüksek Lisans Programından Tezli Yüksek Lisans Programına Geçiş) Türkçe 5 Herhangi bir lisans programından mezun olmak.
Bursa Teknik Üniversitesi Sosyoloji Anabilim Dalında Tezsiz Yüksek Lisans Programında kayıtlı olup 10 dersini başarı ile tamamlamış (60 AKTS tamamlanmış) ve Tezsiz Yüksek Lisans not ortalaması minimum 3,50 olmak.
Not: Sosyoloji alanı dışından olan öğrencilere Bilimsel Hazırlık uygulanacaktır.
Uluslararası Lojistik ve Ticaret Anabilim Dalı
Alt Alan Program Öğretim Dili Genel Kontenjan İstenilen Koşullar