Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Kayıt

Tezsiz Yüksek Lisans Programına başvuru yapan tüm öğrencilerimiz için kayıtlar 9 Şubat Perşembe 16:30 ' a kadar devam etmektedir. Kayıt için gerekli belgelerle birlikte ödemelerini ve online danışman tercihlerini yaparak Mimar Sinan Yerleşkesi E-Blok 111 numaralı ofisten kaydını yaptırabilirler.

Tezsiz Yüksek Lisans (TR21) başvuru listesini görüntülemek için tıklayınız.

Danışman Tercih Formu: Form online olarak doldurulacaktır. Form, kayıt evrakları getirilmeden önce doldurulmalıdır. Formu doldurmak için tıklayınız.

KAYITLARINDA İSTENECEK BELGELER

1- Online Başvuru Çıktısı (öğrenci tarafından imzalanmalıdır)

2- Kimlik Belgesi: Kimlik belgesi fotokopisi.

3- Fotoğraf: 2 adet vesikalık fotoğraf

4- Mezuniyet Belgesi: E-Devlet üzerinden alınmış, kare kodlu Lisans ve Yüksek Lisans mezuniyet belgesi.

5- Transkript: Aslı, noter onaylı sureti veya kare kodlu transkript belgesi

6- Askerlik Durum Belgesi: E-Devlet’ten alınan kare kodlu belgedir.

*Ücret yatırarak kayıt yapması gereken Tezsiz Yüksek Lisans öğrencileri detaylı bilgi için tıklayınız.

**Belgeler yukarıda belirtilen sıraya göre düzenlenerek şeffaf dosya ile teslim edilecektir.

***Öğrenci numaranızı ve öğrenim ücretinizi görüntülemek için

https://obs.btu.edu.tr/oibs/ogrsis/no_query.aspx linkini tıklayınız.

05 Şubat 2023