2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yabancı Uyruklu Lisansüstü Öğrenci Alımı (Boş Kontenjanlara 3. Yerleştirme Hakkı Kazanan Adaylar)


2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı bahar yarıyılı Yabancı Uyruklu lisansüstü öğrenci alım ilanında asil kayıtlardan sonra boş kalan kontenjanlara yerleşerek kayıt hakkı kazanan öğrencilerin listesini aşağıdaki linklerden görebilirsiniz.

 

Yabancı Uyruklu Yüksek Lisans Genel Kontenjan -Boş Kalan Kontenjanlara 3. Yerleştirme Sonucunda Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenciler



 

Boş kontenjanlara 3. Yerleştirme Hakkı Kazananların İlanı

03 Şubat 2023

Boş kontenjanlara 3. Yerleştirme Kayıt Tarihleri

06 Şubat 2023 Saat 09:00 - 09 Şubat 2023 Saat 16:30



  • 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı bahar dönemi için başvuru yapıp kesin kayıt hakkı kazanan öğrenciler bir defaya mahsus olmak üzere iadesi olmayan 1500 TL Rehberlik, Danışmanlık ve Oryantasyon Ücreti öderler. Ödeme dekontu kesin kayıt esnasında istenen belgeler ile birlikte enstitümüze teslim edilir. Ücreti yatırmayan adayların kesin kaydı gerçekleştirilmez.

  •                     Rehberlik, Danışmanlık ve Oryantasyon Ücreti (1500 TL): Türkiye Ziraat Bankası/Bursa Merkez Şubesi

                        IBAN: TR19 0001 0000 6056 2105 6050 02 numaralı hesaba yatırılacaktır.

                        Hesap Adı: Bursa Teknik Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı

                        SWIFT CODE: TCZBTR2A

    Not: Ücret yatırılırken açıklama kısmına öğrencinin adı soyadı, bölümü ve pasaport numarasını yazılması gerekmektedir.

    ADAYLARDAN İSTENECEK BELGELER

    Online Başvuru Çıktısı: Online başvuru sonrası sistemden alınacak olan ıslak imzalı belge.

    Mezuniyet Belgesi: YÖK tarafından tanınırlığı olan bir üniversiteden alınmış Lisans mezuniyet belgelerinin noterden, dış temsilcilikten veya ilgili anabilim dalı başkanlığı tarafından onaylı Türkçe tercümeleri.

    Fotoğraf: 2 (iki) adet vesikalık fotoğraf

    Pasaport fotokopisi: Aslı kayıt sırasında gösterilecektir. Pasaportu olmayan Çifte vatandaşlığı olanlar ise Nüfus Müdürlüklerinden/e-devletten alacakları çifte vatandaş olduklarını belirten Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneğini getireceklerdir.

    Transkript: Lisans transkriptlerinin noterden, dış temsilcilikten veya ilgili anabilim dalı başkanlığı tarafından onaylı Türkçe tercümeler.

    Yabancı Dil (İngilizce) Sonuç Belgesi: YDS/e-YDS/YÖKDİL geçerlilik süresi açıklandığı tarihten itibaren 5 (beş) yıldır. YÖK tarafından eşdeğerliği kabul edilen diğer yabancı dil sınavlarının ve BTÜ-YDS’nin geçerlilik süresi 2 (iki) yıldır.

    Rehberlik, Danışmanlık ve Oryantasyon Ücret Dekontu: Kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrencilerin bir defaya mahsusu olarak ödemesi gereken 1500 TL ücret dekontu

    İkamet Tezkeresi : Varsa

    Danışman Tercih Formu: Form online olarak doldurulacaktır. Form, kayıt evrakları getirilmeden önce doldurulmalıdır. Formu doldurmak için tıklayınız.


    Kayıt sırasında belgelerin asılları Enstitüye teslim edilecektir.

    *Belgeler yukarıda belirtilen sıraya göre düzenlenerek şeffaf dosya ile teslim edilecektir.

    01 Şubat 2023