Doktora Öğrenci Alımı İçin Bilimsel Değerlendirme Sınavına Girecek Öğrenci Listeleri ve Sınav Giriş Bilgileri

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı doktora öğrenci alımı için ön değerlendirme yapılmış olup, aşağıda verilmiş olan linkte Bilimsel Değerlendirme Sınavlarına girecek adaylar yayınlanmıştır. Öğrenciler 12 Aralık 2023 tarihlerinde Anabilim Dalı Başkanlıklarının ilan etmiş olduğu saat ve yerde sınavlarına girebileceklerdir. Anabilim Dalı Başkanlıkları Bilimsel Değerlendirme Sınav yerlerini görüntülemek için tıklayınız.

TR11 Doktora Bilimsel Değerlendirme Sınavı Öğrenci Listesini görüntülemek için tıklayınız.

Öğrencinin Sorumlulukları

- Bilimsel değerlendirme sınavına girecek adayların Enstitü tarafından ilan edilen sınav günü ve saatinde sınav yerinde olmaları gerekir.

- Bilimsel değerlendirme sınavına gelirken Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı, nüfus cüzdanı ya da pasaportunu yanında bulundurması gerekmektedir.

- Bir adayın bilimsel değerlendirme sınavında başarılı sayılabilmesi için bilimsel değerlendirme sınav notunun en az 60 puan olması gerekir.

- Bilimsel değerlendirme sınavına gelmeyen öğrenci başarısız sayılır.

- Adayların jüriye saygılı davranmaları ve sorulan sorulara dürüst bir şekilde cevaplar vermeleri gerekmektedir.

11 Aralık 2023