Uluslararası İlişkiler Doktora Programı Bilimsel Değerlendirme Sınavı

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Uluslararası İlişkiler Doktora Programı'na öğrenci alımı için ön değerlendirme yapılmış olup,  aday öğrencilerin  Bilimsel Değerlendirme Sınavı'na (Sözlü) girmek üzere 15 Ağustos 2023 Salı günü saat 14:00'te Bursa Teknik Üniversitesi Yıldırım Beyazid Kampüsü B Blok 203 Numaralı Derslik'te hazır bulunmaları gerekmektedir.

Öğrencinin Sorumlulukları

- Bilimsel değerlendirme sınavına girecek adayların ilan edilen sınav günü ve saatinde sınav yerinde olmaları gerekir.

- Bilimsel değerlendirme sınavına gelirken Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı, nüfus cüzdanı ya da pasaportunu yanında bulundurması gerekmektedir.

- Bir adayın bilimsel değerlendirme sınavında başarılı sayılabilmesi için bilimsel değerlendirme sınav notunun en az 60 puan olması gerekir.

- Bilimsel değerlendirme sınavına gelmeyen öğrenci başarısız sayılır.

- Adayların jüriye saygılı davranmaları ve sorulan sorulara dürüst bir şekilde cevaplar vermeleri gerekmektedir.

11 Ağustos 2023